B Intense - Made in Austria

För inre balans

B Intense har sedan grundandet 2008 kommit att bli en av Europas ledande tillverkare av infraröd bastu. Genom att kombinera den senaste tekniken med en exklusiv design, tillhandahåller de idag en produkt helt tillverkad i Österrike med högsta kvalitet in i minsta detalj. B Intense produkter lämpar sig både för privatpersoner samt för offentliga anläggningar. 

Omgivningstemperaturen i en B-Intense infrabastu är behagliga 27-37°C vilket klassas som den termoneutrala zonen.  Endast i den termoneutrala zonen är kroppens värmesystem i balans. Genom att öka kroppens kärntemperatur ökar blodcirkulationen i kroppen. Spänningar släpper och ont lindras. Vi börjar svettas kraftigt. Metabolismen, även kallat ämnesomsättningen,  ökar och vi bränner kalorier.

Regelbunden användning av B Intense infraröda bastu kan:

  • Släppa spänning i nacke och rygg
  • Öka immunförsvar samt generellt välbefinnande
  • Öka blodcirkulationen i spinal muskulatur
  • Stimulera metabolism
  • Motverka hudproblem såsom acne, rocacea, psoriasis etc.

Klassiska features

 

En infraröd bastu från B Intense minskar spänningar, ökar välmående och ger mer energi.

Appkompatibel kontrollenhet

B Intense kontrollenhet har den senaste tekniken och kan styr ir-lampornas intensitet individuellt. Även LED belysning, musik, fläkt och golvvärme styrs via den smarta kontrollpanelen. Då bastun är utrustad med Bluetooth kan du också välja att styra den med gratisappen B Intense moments.  

Fem förinställda program

Njut av ett av de fem förinställda programmen eller skapa din egen session. Läs mer om varje program nedan eller se i installationsmanulen som du hittar här.

Ljusterapi*

Anpassa den inbyggda ljusterapin efter behov och humör. Den diskreta ljuslisten är placerad ovanpå bastuns innertak och sprider ett behagligt sken. Välj lila för inre styrka, lugnande blått, energigivande rött sken eller någon av de andra färgerna. Läs mer om färgers inverkan här.

*Finns ej i de öppna Air modellerna. 

Musik*

Lyssna på musik via AUX-ingång, USB-minne eller SD kort. Eller koppla upp din telefon/platta via Bluetooth och spela din favoritmusik.

*Finns ej i de öppna Air modellerna. 

Aromaterapi*

Njut av lugnande och stimulerande dofter från skålen tillverkad i rostfritt stål. Ett par droppar olja, utblandat vatten ger extra välbehag under din bastusession. Två dofter följer med produkten.

*Finns ej i de öppna Air modellerna.

Bekväma säten

Sitt skönt i bekväma säten med justerbar rygg och nackstöd som passar alla kroppsformer! Säten, rygg och nackstöd är tillverkade av vadderat syntetiskt läder, hygieniskt och bekvämt med en exklusiv känsla.

Heatload

15 minuters uppvärmning. Perfekt innan träningspasset eller massagen!

Revitalising

23 minuters intensiv hetta blir en fin kickstart av dagen och ger dig massa energi!

Back

44 minuters kärlek till ryggen minskar smärta och spänning i rygg och nacke.

Regeneration

45 minuter för hela kroppen verkar avstressande och återhämtande.

Weightloss

51 minuters program för dig som vill gå ner i vikt. Som vanligt förespråkar vi träning och kost i första hand!

Individual

Vad behöver du idag? Välj själv genom att skapa din egen session. Kram.