nordic-relax-favicon-grey-02

LED-ansiktsmask

LED-ansiktsmask

2 900 kr

(2 kundrecensioner)

Rött, blått och infrarött ljus läker huden och ger härligt glow!

Artikelnr: 040-070 Kategori:

Vår ansiktsmask i medicinsk silikon har 66 ljusdioder med rött eller blått ljus i kombination med infrarött ljus. Dessa ljuskällor verkar tillammans för ökad blodcirkulation och ökad kollagenproduktion till ansiktet. Dessutom verkar de anti-bakteriellt och kan vara bra mot hud som smärtar. Masken är förprogrammerad med 10 minuters program.

Våglängder:

Blått ljus: 415 nm
Rött ljus: 630 nm
Infrarött ljus: 830 nm

Ansiktsmasken har ett års garanti.

Om LED-ljusterapi

Effekten av LED-lampor studerades faktiskt först av NASA i deras experiment på växttillväxt i rymden. I utvecklingen upptäckte man dess positiva läkande effekter på kroppsliga vävnader. Infrarött, rött och blått ljus penetrerar huden på olika djup och utlöser biologiska processer som gör gott för huden.
Rött ljus har visat sig motverka ärrvävnad och minska ålderstecken. Rött ljus påverkar hudens fibroblaster, bindvävsceller som ansvarar för hudens kollagenproduktion. Proteinet kollagen är viktigt för huden då den hjälper huden att läka. När den naturliga produktionen avtar i 25-årsåldern börjar ålderstecken visas. Forskning har också visat att rött LED-ljus kan minska inflammationer i huden.
Blått ljus har visat sig kunna minska oljeproduktionen i hudens talgkörtlar vilket kan motverka mild till måttlig acne. Det har också visat sig kunna döda bakterier som orsakar acne.

Använd vår ansiktsmask för att motverka:

Ärrbildning
Hudinflammation
Acne
Rosacea
Psoriasis
Eksem
Solskada
Ålderstecken

 

Varumärke

Nordic Relax

Vår egen bastuserie är tillverkad i obehandlad hemlock och har en ljus, luftig och nordisk prägel. Vår serie är utrustad med  DR. FISCHER Vitae™ lampor , designade för hälsa och wellness. DR. FISCHER Vitae™ är fullspektrumlampor som ger den optimala och naturliga blandningen av IR-A, B och C från 780 nanometer. IR-A tränger ner djupt och når epidermis, dermis och subcutis, från överhud till underhud medan IR-B och C når hudens yta och skapar behaglig värme. I en stressad vardag vill vi ge dig en oas att längta till. Våra infraröda bastus finns i utförande för både en och två personer och i färgerna grått och svart.Ergonomiska ryggstöd finns att köpa som tillval.
nordic-relax-favicon-grey-02

2 recensioner av LED-ansiktsmask

  1. Kerstin

    Märker stor skillnad vid regelbunden användning!

  2. Bitte

    Efter några användningar. märker jag stor skillnad.
    Huden glänser mer och känns spänstigare.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *