Fullspektrum Dr Fischer

Den mest effektiva lampan har fullspektrum

Den bästa lampan för din infrabastu har fullspektrum

Vilken typ av aggregat man ska välja kan vara svårt att reda ut. Vi förespråkar och rekommenderar det vi tycker är bäst,IR-lampor med fullspektrum.
I alla våra infrakabiner sitter DR. FISCHER Vitae™ fullspektrumlampor. Dessa ger den optimala och naturliga blandningen av IR-A, B och C från 780 nanometer. IR-A tränger ner djupt och når epidermis, dermis och subcutis, från överhud till underhud medan IR-B och C når hudens yta och skapar behaglig värme.

I vår premiumserie från B Intense sitter fullspektrumlamporna bakom Robaxglas som tar bort infrarött ljus som är för ljust. Ljuset sprid med hjälp av reflektorer i aluminium. En mindre kraftig lampa sitter bakom ryggen då den är närmre kroppen. Värmen når kroppen genom ryggraden. Den kraftigare frontlampan ger kroppen en jämn och behaglig temperatur, och det snabbt. Bastun kan utnyttjas spontant då ingen uppvärmningstid behövs. B Intense har på grund av fullspektrumlampor nyligen fått en av sina kabiner medicinskt CE-märkt.

Detsamma gäller vår egen serie Nordic Relax, samma effektiva lampa, en kraftig i fronten och en svagare i ryggen. I vår prisvärda serie är glaset och reflektorn något enklare men värmen sprids effektivt och infrabastun kan utnyttjas spontant.

Här hittar du alla våra infrabastu modeller.