Lila ljus IR Bastu

Fem orsaker att välja en infraröd bastu från Nordic Relax

Det är en djungel där ute…

Låt oss hjälpa dig med ditt val. På vår hemsida har vi nyligen lagt ut en stor guide för infraröd bastu. Vad som kan vara bra att tänka på gällande teknik, design och placering. Vi går också genom användning, EMF-värden, fördelar med infrarött samt när man ska undvika basta. Guide till infraröd bastu hittar du här.

Har du inte tid att läsa hela guiden kan vi berätta varför vi tycker du ska välja Nordic Relax infaröda bastu. Välj vår bastu på grund av:
Vår effekt
Våra infraröda bastus är utrustade med fullspektrumlampan DR. FISCHER Vitae™. Dessa originallampor ger den optimala och naturliga blandningen av den läkande IR-A och de värmegivande IR-B och C från 780 nanometer. Välj ett av de förinställda programmen eller skapa ditt eget program utifrån ditt behov!
Vår design
Ljus asp i kombination med mycket glas gör att bastun trots sin nätta storlek känns rymlig. Stilren svart eller grå utsida gör att vår bastu passar in i de flesta miljöer. Spjäll och tempereratursensor är dolt i innertaket där det även sitter spotlights för den som vill läsa. I taket sitter också en större färgterapilampa för dig som exempelvis behöver extra dagsljus, energigivande rött ljus eller lugnande grönt ljus. I vår produktutveckling har vi även tänkt på montering – våra modeller monteras enkelt av två personer på två-tre timmar.
Vårt sortiment
Hos oss hittar du även ett sortiment från österrikiska B intense. Ett sortiment helt tillverkat i Österrike.
B Intense (och därmed vi :)) kan detta året stoltsera med den första infraröda bastun med medicinsk CE-märkning.
Våra garantier
Med våra två års garanti håller vi en av marknadens längsta garantier. Förväntad livsläng på våra fullspektrumlampor är 5000 timmar. Det gör att du kan basta en timma varje dag i nästan 14 år.
Vår service
Vi finns alltid här för att svara på dina frågor eller funderingar, både på telefon och via mail. Vi har också ett nätverk av duktiga återförsäljare som du kan besöka för att se och prova våra infraröda bastur. Skulle olyckan vara framme kan du känna dig trygg med att vi både har kunskapen och reservdelen du behöver.