Alperna

Erbjud dina gäster mer med en infrabastu direkt på rummet!

Infrabastu på hotell

Vår österrikiska leverantör B Intense har lång erfarenhet av offentliga projekt och har utrustat flera hotell med infraröd bastu. 2212 meter över havet, i den österrikiska orten Krahberg ligger resorten The Venet Mountain Hut, en populär mötesplats för både familjer och företag. Vintertid ligger skidliften precis utanför dörren och under sommarmånaderna är alpernas vandringsleder populära. I en av sviterna finns en toppmodern infrabastu med panoramautsikt. Njutning för både kropp och själ!

Inte långt därifrån, i den populära skidorten St. Anton erbjuder det fyrstjärniga hotellet M3 infraröd bastu i 27 exklusiva rum. In-Room-Wellness, att ge gästen direkt tillgång till wellness utan att behöva använda gemensamma ytor, ofta förlagda till en källare, har gjort att M3 på ett enkelt och luxuriöst sätt skiljer sig från sina konkurrenter. Gästerna är positivt överraskade över infrabastuns effekt och hur lätt den är att använda. Med många möjligheter för användande och design har M3 lyckats skapa något som ger deras gäster mervärde – och därmed har också gästerna blivit återkommande.

I vårt sortiment från B Intense erbjuder vi konverteringskit, för de som vill bygga om en befintlig bastu eller platsbygga en ny. Kitet finns för en eller två personer.