IR täcken

IR-täcken – det näst bästa valet

Har du inte möjlighet att köpa en infraröd bastu kan ett IR-täcke vara ett bra alternativ. Nu har vi fått in IR-täcken till vårt lager!
Våra IR-täcken tillverkas av en av Europas ledande tillverkare (med fler än 5000 nöjda kunder) och ger behaglig och jämn värme. Själva täcket är i mjuk PU och PVC och innehåller IR i form av japansk nanokarbon. Självklart är täcket både CE-märkt och ROHS certifierat.  Själva IR-strålningen ligger på 5-14 um och tillhör det långvågiga spektrat. Det är lätt, bara 6,5 kg, och kan enkelt transporteras i medföljande väska. Använd var som helst; på golvet, soffan, sängen eller på semestern. Allt du behöver göra är att rulla ut täcket, sätta igång värmen och krypa ner i det. När du är klar, torka av täcket, rulla ihop det och göm undan det. Så enkelt är det!

Använd täcket för:

Smärtlindring – värmen har väldiga positiva effekter på värk. Studier visar att det inte bara är skönt i stunden utan att den djupgående värmen även visar positiva resultat över tid.
Detox – Man svettas otroligt mycket i IR-täcket. Vill man kan man dessutom rulla en handduk runt nacken för att förhindra att luft tränger in och och ut.
Sömnmönster – Liksom i bastun fungerar värmen avslappnande och skapar i många fall ett bättre sömnmönster hos de som använder täcket regelbundet.
Återhämtning – Med den höjda kroppstemperaturen som följer av användandet ökar blodcirkulationen i kroppen. Detta ger nytt syre till trötta muskler och kan påskynda återhämtningen efter ett tungt träningspass.

Psst. Just nu har vi en tävling där du och en kompis kan vinna vars ett IR-täcke. Tävlingen avslutas 23 maj.  Se vårt Instagramkonto @nordicrelaxofsweden för mer information.