B Intense 2 infrabastu

Modern infrabastu möter klassisk sekelskifte

Infraröd bastu i vacker sekelskiftes miljö

Hemma hos Christel i Helsingborg möts man med värme. Bland vackra tidsypiska detaljer, lugna färger, stora mjuka mattor över breda plankor och tunga gardiner möter man en B Intense 2, en exklusiv infrabastu för två personer från vår österrikiska leverantör B Intense.

Christel, varför ville du ha en infrabastu?

Jag har alltid varit intresserad av kroppsvård och jag hade sedan tidigare stött på produkten i flera sammanhang och hört om dess fördelar. Både i samband med LPG, jag drar lätt på mig vätska i kroppen, och i samband med rödljusterapi. Jag gick till en salong för att prova infrabastu och fastnade direkt. Värmen var behaglig, jag kände mig piggare nästan direkt och jag märkte att mitt sömnmönster förbättrades efter bara ett par sessioner. Jag upplevde också att huden blev mjukare. Efter att ha gjort en enkel kalkyl med plus och minus bestämde jag mig för att köpa en själv.

Varför valde du en bastu från Nordic Relax?

För mig var det viktigt att köpa en bra och tillförlitlig produkt. Det kändes tryggt att köpa från en svenskt företag med bra koll på sina produkter och med bra garantier. Nordic Relax har inte det största sortimentet men ett väl testat och genomgånget sortiment. Jag valde en tvåmans bastu från deras premiumsortiment. Det gav mig möjligher att själv sätta prägel genom färgval på både trä och sits. Min infrabastu står framme i ett gästrum, inte undangömd i en källare, så för mig var designen också väldigt viktig.

När använder du din bastu?

Hos oss använder vi bastun nästintill varje dag. Den är tillgänglig och enkel att använda. Det krävdes liksom inga förberedelser eller hantverkare utan det var bara att hitta en lämplig plats och börja montera. Så himla smidigt. Jag är supernöjd!

Vad ger en infrabastu dig?

Jag är en person med många järn i elden och alltid är det något. Så för mig har bastun blivit en retreat för själen. När jag behöver avkoppling sätter jag mig där. Utan något att göra. Eller tar jag en stund på morgonen. Då känner jag att jag får fart på kroppen – en boost inför dagen! Om man som jag har lite värk och stela leder och annat som kommer med åldern, är en infrabastu kanon märker jag. Men det där sista kanske ni inte behöver skriva?

Jo, det behöver vi 🙂 Sådana tips får man inte hålla för sig själv Christel!

Här hittar du infrabastu har högstakvalitet!