Om oss

Nordic Relax of Sweden – en del av Gullberg & Jansson Hem och Trädgård. 

 

Vår berättelse…

I en alltmer stressad vardag vill vi ge dig en oas för avkoppling och återhämtning i ditt hem, en plats där du känner dig trygg.

Nordic Relax of Sweden är ett varumärke under Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB en del av Gullberg & Jansson koncernen.

VISION

Att skapa hälsosamma och avkopplande oaser för människan att längta till

Om Nordic Relax

Noric Relax grundandes 2019 som ett varumärke inom Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB – en del av Gullberg & Jansson AB (publ.).

Med lång erfarenhet, innovativ produktutveckling och dedikerad personal har Gullberg & Jansson AB blivit marknadsledande leverantör inom swimmingpoolbranschen. Steget mot relax och wellnessbranschen var därför inte särskilt långt för Nordic Relax.

I en alltmer stressad tid, där hemester blivit det nya normala ville vi skapa ett produktbolag med utrymme för framtidens teknik.

Vi har själva designat och utvecklat vår infraröda bastu, i nära samarbete med utvalda tillverkare i Asien och Europa som producerar stora volymer under noggrann kvalitetskontroll.

Den senaste tekniken i kombination med volymtillverkning ger dig som användare en prisvärd och effektiv produkt och en investering för hälsa och livet. Läs mer om våra ir-bastus här.

 

Kvalitet

När du använder våra produkter ska du känna kvalitet. Både i produkten och i livet. Vi erbjuder dig en säker produkt i tidlös design. Både tidsenligt och klimatsmart!

Hållbarhet

Vi vill inte bara genom våra produkter bidra till att göra dig hållbar. Vi satsar också mycket på att erbjuda en hållbar produkt. Materialet i vår bastu är hämtat från hållbara källor. Vi har en effektiv logistikorganisation för att lämna så små avtryck på miljön som möjligt.

Service

Vi håller hög fokus på service. Vår webbshop är öppen dygnet runt och vår hemsida är till för dig. Där ska du hitta tydliga och lättillgängliga fakta. Saknar du något finns vi bara ett telefonsamtal bort.

Innovation

Vi har själva designat och uvecklat vår infraröda bastu och vi har en uppskattad organisation som alltid arbetar med att ta fram nya spännande produkter såväl som att utveckla de produkter vi har idag.