LED mask skuren

Vår ansiktmask är äntligen här!

I dagarna har vår ansiktsmask äntligen kommit in på lager. Ansiktsmasken som är i medicinsk silikon innehåller 66 stycken LED-lampor som ger en bra blandning av rött eller blått ljus i kombination med nära infrarött ljus. Rött och blått ljus i kombination med infrarött ljus ökar blodcirkulationen till ansiktet, ökar kollagenproduktionen och verkar antibakteriellt. Använd vår mask för att motverka oönskade ålderstecken eller för att lindra mild till måttlig acne. Masken är förprogrammerad med 10 minuters program och bör användas tre gånger i veckan.

Hur fungerar det?

Det infraröda ljuset ökar blodcirkulationen till huden och ger nytt syre till celler. Detta är super för problemområden med skadade celler och kan bland annat lindra acne, eksem, rosacea, psoriasis och ärrvävnad. Det röda ljuset tros producera en biokemisk effekt i hudens celler vilket stärker mitokondrier och ökar hudens kollagenproduktion, något som minskar kraftigt i 25-årsåldern. Hudens kollagen är avgörande för en elastisk hud. Det blå ljuset har visat sig kunna verka antibakteriellt och kan användas mot oönskad acne.

Vår ansiktsmask kan på ett effektivt och icke-invasivt sätt ge din hud mer lyster, elasticitet, fasthet och klarhet. Läs mer i denna spännande studie publicerad i ”The Journal of Cosmetic and Laser Therapy.

Här hittar du vår ansiktsmask.